Skip to main content

Om Oss

CEO

Kim Boska

Vår Daglig Leder og grunder er respektert blant nettselskap som en erfaren ekspert med en brennende lidenskap for faget. Som et resultat av 60 år med kombinert erfaring sammen med bestefaren sin så stiftet han SmartGIS i 2020.

Kim har bakgrunn som energimontør, og fullførte sin bachelor i elkraft på Høyskolen i Bergen. Etter utdannelsen jobbet han i REN AS som prosjektleder frem til stiftelsen av Elektroutvikling AS.

Kim og bestefaren sin, Herman Gandrudbakken, stiftet Elektroutvikling AS i 2014 for å bistå nettselskap med konsulenttjenester. De jobbet også som prosjekteier for REN hvor hovedansvaret var netLIN og RENblad. I tillegg til å utvikle programvaren, lagde de i 2017 et testlaboratorium for utføre mekaniske tester av stolper og annet materiell.

Han har tidligere sittet i flere FoU grupper og er medlem av NK 11, som er en Norsk Normkomite som behandler internasjonal elektroteknisk standardisering og elsikkerhet av luftledninger over 1kV. Kim har også holdt flere kurs innenfor prosjektering av luftnett til alle nettselskap i Norge.

Han har klatret, prosjektert, knekt, og lager nå programmer for stolper. Kommer vel ikke som noe sjokk at også fritidsaktiviteten er … wait for it.. stolper!

IT Utvikler

Simon Kalinovas

Liker alt som har med IT å gjøre og kaster seg hodestups inn i nye teknologiske trender. Simon er en ivrig bokser og på ferie elsker han å utforske nye steder verden rundt.

Simon har allerede en bachelorgrad i Informasjonsteknologi fra USN og jobber nå mot en Master i Management Information Systems på samme universitet.
CTO

Tron Løvås

Styrer alt som har med teknologi å gjøre i SmartGIS. Tron er deleier i selskapet og heleier av selskapets foosball pokal.

Tron har en Master i Computational Intelligence fra University of Kent og har direkte erfaring med å levere programvare til store kunder, som Mercedes og BMW, samt støtte deres bruk av det.

Som teknisk lead i en spesiell avdeling i forsvaret har han over flere år bygd erfaringen som resulterer i svært robuste programvareløsninger som fungerer like godt på et hovedkvarter som ute i feltet.

Designer

Morten Myhre

Brenner for å lage gode og intuitive løsninger som gjør livet lettere for brukerne våre. Utenom arbeidstid er han en ivrig turgåer, noe han ofte tar med seg sine to barn på.

Morten jobber som designer og frontend-utvikler innenfor web og webteknologi. Han har en bachelor innen webteknologi og master i interaksjonsdesign fra NTNU Gjøvik. Som UX-designer er han ansvarlig for gode brukeropplevelser på digitale flater. Morten har erfaring fra digitale og kreative byråer.
IT Utvikler

Daniel Jonassen

Et selvlært geni som lærer og tar innover seg ny kunnskap i en forrykende fart. Han setter seg alltid inn i detaljene for å forstå hva kundene har størst behov for og trives best når han kan bryne seg på tekniske utfordringer.

Daniel har programmert og kalkulert de avanserte lineberegningene i SmartGIS. Videre jobber han med integreringen av SmartGIS inn i NIS og GIS systemene nettselskapene bruker i dag. Han brenner for å integrere maskinlæring og AI inn i SmartGIS på et nivå som aldri tidligere har blitt brukt i bransjen.

I fritiden liker han å slå sjefene sine i sjakk og har blikket mot SmartGIS sitt gjeve foosball trofé.

CMO

Markus Moberg

Co-gründer Markus Moberg har tidligere bygd opp et selskap fra bunnen av til å nå en samlet omsetning på flere hundre millioner kroner. 18 måneder etter at han solgte det slo han seg sammen med Kim for å starte det neste store.

I SmartGIS bringer Markus sin erfaring fra både finans og entreprenørskap for å komplementere Kim sin dype industri- og tekniske kompetanse.

Utdannelse og erfaring:

Cornell University – BA i både Økonomi og Data Informatikk
Yale University – MBA i Finans og Strategi
Morgan Stanley – Investment Banking Associate
Veritas Prep – Co-gründer og CEO

Senior Utvikler

Priyanka Mishra

Med en Bachelor i Computer Science fra UTU i India og 6 års erfaring med Azure, MVC, Dot net core, og mange andre verktøy, bringer Priyanka et hav av ekspertise til SmartGIS. I fritiden er hun en ivrig og kreativ kokk.

Priyanka har en Bachelorgrad i Computer Science fra UTU India. Før SmartGIS jobbet hun i Techstep Norway AS som en Senior Utvikler. Hun er en Backend Utvikler med 6 års erfaring med Microsoft verktøy som MVC, Dot net core, Azure, CI/CD pipeline, SQL og LINQ inkludert Rest API og web applikasjonsutvikling.

Hun elsker å lære, ta på seg nye utfordringer, noe som gjør at selskapets muligheter vokser i takt med henne egen raske utvikling.

Investorer

Partner Energy skaper, utvikler og forbedrer selskaper innen fornybar energi og teknologi og har rollen som Styreleder i SmartGIS. De er et kompetent og målrettet investeringsselskap i det grønne skiftet. Partner Energy er en aktiv og verdiskapende eier som investerer i fremtidsrettede og teknologidrevne bransjer.

Elektroutvikling etablerer og investerer i selskap for å hjelpe grundere med å få deres innovative ideer og produkt ut i Everk Norge. De har et bredt kontaktnettverk både på produksjon- og kundesiden. I tillegg utfører selskapet konsulentoppdrag innenfor distribusjons- og regionalnett, samt egen produktutvikling.

Ta i bruk SmartGIS plattformen i dag