Skip to main content

Om oss

Bli kjent med gjengen bak teknologien! Vi leverer revolusjonerende systemer som hjelper industrier over hele landet med å optimalisere og effektivisere sine driftsprosesser.

Møt SmartGIS

SmartGIS bringer fremtiden til nettselskap i dag ved å digitalisere hele nettet og dermed eksponensielt effektivisere måten en hel bransje jobber. Bli kjent med personene bak teknologien.

“Som et resultat av SmartGIS sin teknologi, kan Glitre Nett AS nå si at de har god oversikt over nettet, og de kan prioritere de mest kritiske områdene for vedlikehold. Dette har gjort det mulig for selskapet å gi kundene en mer pålitelig strømforsyning og samtidig redusere kostnadene og ressursbruken.”

- Glitre Nett AS

Kim Boska

CEO

Kim har bakgrunn som energimontør, og fullførte sin bachelor i elkraft på Høyskolen i Bergen. Etter utdannelsen jobbet han i REN AS som prosjektleder frem til stiftelsen av Elektroutvikling AS.

Tron Løvås

CTO

Tron har en Master i Computational Intelligence fra University of Kent og har direkte erfaring med å levere programvare til store kunder, som Mercedes og BMW, samt støtte deres bruk av det.

Markus Moberg

CMO

I SmartGIS bringer Markus sin erfaring fra både finans og entreprenørskap for å komplementere Kim sin dype industri- og tekniske kompetanse.

Fredrik Bakke

Nordic Sales Manager

Fredrik er Kundeansvarlig i SmartGIS. Fredrik har 12 års bakgrunn som KAM fra bredbånd og IT bransjen.
Hans primære arbeidsoppgave er å sørge for å skape gode kundereiser og utvikle nye løsninger sammen med kunder for å løse morgensdagens utfordringer.

Morten Myhre

Designer

Morten jobber som designer og frontend-utvikler innenfor web og webteknologi. Han har en bachelor innen webteknologi og master i interaksjonsdesign fra NTNU Gjøvik.

Nils Erik Skjønsberg

Full-stack utvikler

Nils Erik er en full-stack utvikler med 10 års erfaring i IT-bransjen. Han har i løpet av karrieren jobbet med backend med Java/Kotlin/Spring-boot, C#, .Net. Frontend: React, Angular, Svelte. Databaser: Postgres, MSSql og devOps/Skyteknologi: Docker, Terraform, Google-Cloud-Platform, Azure. Han har også god erfaring med GIS systemer gjennom mange år som ansatt i Statens Kartverk.

Daniel Jonassen

IT-utvikler

Daniel har programmert og kalkulert de avanserte lineberegningene i SmartGIS. Videre jobber han med integreringen av SmartGIS inn i NIS og GIS systemene nettselskapene bruker i dag. Han brenner for å integrere maskinlæring og AI inn i SmartGIS på et nivå som aldri tidligere har blitt brukt i bransjen.

Partner Energy skaper, utvikler og forbedrer selskaper innen fornybar energi og teknologi og har rollen som Styreleder i SmartGIS. De er et kompetent og målrettet investeringsselskap i det grønne skiftet. Partner Energy er en aktiv og verdiskapende eier som investerer i fremtidsrettede og teknologidrevne bransjer.

Elektroutvikling etablerer og investerer i selskap for å hjelpe grundere med å få deres innovative ideer og produkt ut i Everk Norge. De har et bredt kontaktnettverk både på produksjon- og kundesiden. I tillegg utfører selskapet konsulentoppdrag innenfor distribusjons- og regionalnett, samt egen produktutvikling.